Bediening met koorden!
Optioneel met motor

 

 

Markiezen, eigentijdse nostalgie

Dé mooiste vorm van zonwering van vandaag de dag is de markies. De meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies nog een functie; door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies ook een verfraaiing voor de gevel. Dit geldt niet alleen voor een klassiek pand, ook op een modernere bouwstijl kan de markies voor een verrassend effect zorgen.

Ruime keuze in materialen

De kappen zijn verkrijgbaar in zowel hard,- en grenenhout, maar ook in kunststof en aluminium. Het geraamte waar het doek omheen gespannen wordt is ook leverbaar in hout of aluminium. Het is dus mogelijk om een markies te leveren die, wat betreft genoemde onderdelen, zeer onderhoudsarm (vrij) is.


De doekkeuze is gigantisch en van de beste kwaliteit. U heeft de keuze uit de collecties van Dickson en Swela. Klik op de buttons voor meer info


 

Markiezen voor de horeca

Voor restaurants en horeca leveren wij sinds vele jaren ook bedrukte markiezen en markiezen met speciale vormen. Onze markiezenleverancier is hier specialist in. Vraag om info of een speciale horecafolder.