Zonweringaktie.nl is onderdeel van Snoek-sunshadow te Volendam.


Leveringsvoorwaarden:

Bij Zonweringaktie.nl vindt u de beste akties op het gebied van zonweringen en aanverwante artikelen. Het gaat hier louter om akties voor merkartikelen van gerenommeerde fabrikanten. Deze akties zijn scherp, en vaak kortlopend en seizoensgebonden.

Zonweringaktie levert alleen in de regio Waterland Noordholland.
Bij bestelling wordt een aanbetaling in overleg gevraagd. De rest van de betaling geschiedt bij aflevering of montage van uw zonwering.
Indien er op enigerlei wijze fabricage fouten of beschadigingen in het produkt zijn, wordt bij de afrekening een bedrag in overeenstemming met de aard van de "klacht" op de factuur in mindering gebracht, welke moet worden voldaan wanneer e.e.a. is verholpen.

De garantie vervalt wanneer de factuur niet of niet geheel zonder overleg binnen de door ons vooraf gestelde betalingstermijn is voldaan.

Op al onze offertes, of deze nu via de site wordt gedaan of in onze showroom, gelden de lopende akties. De aktietermijn wordt ten allen tijde bepaald door onze leverancier. Op uw offerte staat de geldigheidsduur vermeld. Wanneer onze leveranciers een aktie voortijdig beëindigen zijn de akties bij ons ook niet meer geldig

Uitlopende levertijden, veroorzaakt door seizoensdrukte, vakantieperiodes, weersomstandigheden of andere omstandigheden die wij als dealer niet kunnen beïnvloeden zijn nimmer reden om de bestelling te annuleren.

Wanneer u bij ons besteld gaat u automatisch met bovenstaande voorwaarden accoord.

Bij Zonweringaktie.nl bent u verzekerd van het volgende:

Alle produkten worden geleverd met volledige fabrieksgarantie.
produkten worden geleverd door een gerenommeerd bedrijf