BEDIENING MET MOTOR!
Optioneel is een motor met afstandbediening of met zon - en - windautomaat.

Voor meer info hierover klikt u op het somfy logo

somfy motoren bij Zonweringaktie.nl

Knikarmscherm Corfu

Zelfdragend, zeer luxe en volledig gesloten cassetteknikarmscherm met een maximale uitval van maar liefst 3,5 meter!

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

De doekkeuze is gigantisch en van de beste kwaliteit. U heeft de keuze uit de collecties van Dickson en Swela. Klik op de buttons voor meer info


als optie onder bijna elk scherm is een schitterende verlichtingsbalkverkrijgbaar tegen meerprijs verkrijgbaar.

Bij een maatwerk knikarmscherm Corfu wordt het product eerst geproduceerd nadat u het besteld hebt in de door u gewenste exacte breedtemaat. Ook is de keuzevrijheid in uitval, doekdessins, omkastingskleur en de bedieningswijze en -zijde onbeperkt binnen de beschikbare mogelijkheden. Breedtematen zijn traploos te bestellen van 200 t/m 650 cm en de uitvalmogelijkheden zijn 150, 200, 250, 300 of 350 cm. De Corfu in de maatwerkuitvoering kan met een elektrische bediening met schakelaar of afstandbediend d.m.v. een handzender besteld worden.


Gemaakt van zware aluminium kokerprofielen en gietaluminium verbindingsstukken. In de kokerprofielen bevinden zich sterke veren die met bandstaal verbonden zijn. Natuurlijk zijn alle bouten, moeren en assen van roestvrij staal.

Vormgeving
Een extra zware uitvoering met fraaie belijningen en door gebruik te maken van speciale afdekkappen zijn er geen schroeven zichtbaar.

zonweringaktie.nl
3-puntsbevestiging voor zeer stabiele montage